Tietosuoja ja asioinnin luottamuksellisuus ovat Mesensein keskeisiä toimintaperiaatteita. Kuvaamme tässä yleiset tietosuojaperiaattemme. Käytä hetki niihin tutustumiseen ja mikäli sinulla herää kysyttävää älä epäröi olla yhteydessä meihin.

[email protected]

Yleiset tietosuojaperiaatteet

1. YLEISTÄ

Mesensei Oy on suomalainen IT ja asiantuntijapalveluita tuottava yhtiö.

Mesensei kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietoja markkinoinnin, myynnin, ja asiakaspalvelun tehtävien hoitamiseksi, sekä laillisten velvoitteiden täyttämiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

2. MESENSEIN YLEISET TIETOSUOJAPERIAATTET

Asiakkaidemme tietosuoja ja asioinnin luottamuksellisuus ovat meille keskeisiä toimintaperiaatteita. Mesensei sitoutuu henkilötietojen huolelliseen ja tietoturvalliseen käsittelyyn sekä luottamuksellisuuteen. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietoja osana liiketoimintaamme tässä Tietosuojaselosteessa kuvattujen periaatteiden mukaisesti.

Ymmärtääksesi tietojen keräämisen ja käytön periaatteet sekä omat oikeutesi lue tämä tietosuojaseloste huolellisesti ennen asioimista ja henkilötietojen luovuttamista Mesenseille.

Jos et halua asioida kanssamme tai et hyväksy yleisiä tietosuojaperiaatteitamme älä käytä sivustojamme, tuotteittamme tai luovuta meille henkilötietojasi. Haluamme tuntea asiakkaamme ja tarjota henkilökohtaista asiakaspalvelua. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asioimaan kanssamme näiden periaatteiden mukaisesti.

3. HENKILÖTIEDOT

3.1. TIEDOT JOTKA LUOVUTAT MEILLE ASIOINNIN YHTEYDESSÄ

Asioidessasi Mesensein edustajien kanssa tapahtumissa, verkkosivuillamme, puhelimessa tai sähköpostitse saatat luovuttaa meille henkilötietojasi, kuten nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi ja osoitteesi.

3.2 TIEDOT JOTKA KERÄÄMME VERKON JULKISISTA LÄHTEISTÄ

Mesensei etsii ja kerää yhteystietoja verkon julkisista, lähteistä, kuten yritysten ja yhteisöjen omilta verkkosivustoilta suoramarkkinointikampanjoiden toteuttamiseksi.

3.3. EVÄSTEET JA PALVELUIDEN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT TEKNISET TIEDOT

Verkkosivustomme käyttävät sekä omia, että kolmansien osapuolien evästeitä, jotka keräävät käyttäjätietoa verkkovierailijoistamme.Lisäksi keräämme verkkosivustomme palvelimelle lähetetyt yhteydenpitoa koskevat tekniset tiedot joita ovat esimerkiksi IP osoite, laitteen ja selaimen ohjelmistoversio, tapahtumien aikaleimat, jne.

3.4. TIEDOT JOITA TARVITSEMME PALVELUIDEMME MYYNTIÄ KOSKIEN

Mikäli ostat meiltä palveluita tai tuotteita saatamme tarvitsemme sinulta erityisen luottamuksellisia henkilötietoja luotto- ja oikeustoimikelpoisuuden varmistamiseksi ja rahaliikenteen käsittelemiseksi. Kaupankäyntiin liittyvää erityisen luottamuksellista henkilötietoa Mesensei säilyttää kaupankäyntiä ja kirjanpitovelvollisuutta koskevan lainsäädönnön mukaisesti.  

MESENSEI.COM

>

Mesensei Oy

Save