• Home
 • Community Platform
 • Community Design
 • Cases
 • Blog
 • Contact

Book a Demo

Mobiili mielessä?Hyödynnä innovaatioseteli uuden tuote- tai palveluidean kehittämiseen!

Hyödynnä Business Finlandin 6000€ innovaatioseteli ideasi kehitykseen. Seteli on suoraa avustusta yrityksellesi, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin.  

Me autamme sinua hakemaan setelin ja toteutamme projektin jossa ideastasi jalostetaan liiketoimintakonsepti. Samalla syntyy prototyyppi, jonka testaamme loppukäyttäjillä. Loppukäyttäjien palautteen perusteella laadimme Go-to-Market suunnitelman toiminnan käynnistämiseksi sekä jatkorahoituksen hakemiseksi.

itu mobile02

Projektin vaiheet ja tulokset

1.

Strategia & palvelumuotoilu

 • Arvolupauksen määrittely
 • Liiketoimintamalli
 • Kilpailija -benchmark
 • Markkina-analyysi

2.

Prototyypin validointi

 • Prototyypin suunnittelu
 • Asiantuntija-arviointi
 • 5-20 loppukäyttäjän haastattelua

3.

Go-to-market suunnitelma & raportti

 • Visuaalinen pitch -presentaatio
 • Loppuraportti Business Finlandille

Mietitkö pitäisikö sinun hakea innovaatio-seteliä?

1. Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu?

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

2. Onko innovaatiosetelin hakeminen vaikeaa?

Ei se ole vaikeaa ja me autamme hakemuksen laatimisessa ja lähettämisessä. Tiimillämme on yli 20 vuotta kokemusta palveluiden kehittämisessä, markkinoille viemisessä ja kasvattamisessa kansainväliseksi liiketoiminnaksi.

3. Paljonko omaa rahaa tarvitaan?

Innovaatiosetelissä ei ole yritykselle omarahoitusosuutta. Innovaatiosetelin avustuksen määrä on 6000 € (alv0%) ja se kattaa 100 % ostettujen palvelujen arvosta. Tukea ei tarvitse maksaa takaisin ja sen voi käyttää ostaakseen palveluita yhdeltä tai useammalta palveluntuottajalta.

4. Kuinka haen innovaatioseteliä?

Ota meihin yhteyttä! Konseptoimme kanssasi suunnitelman innovaatioprojektista sekä määrittelemme projektin aikana syntyvät tuotokset. Olemme toteuttaneet useita  kehitysprojekteja, joissa alustava liikeidea on jalostettu kaupallisesti toimivaksi tuotteeksi tai palveluksi.

Kuka voi hakea innovaatio-seteliä?

 1. Yrityksesi on yhtiömuotoinen pk-yritys (ei toiminimi, suuri yritys, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö, yhdistys tai ahvenanmaalainen yritys)
 2. Olet ollut päätoiminen yrittäjä rahoitusta hakevassa yrityksessä vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista – tai rahoitusta hakevassa yrityksessäsi on vähintään yksi kokoaikainen työntekijä, jonka työsuhde on ollut voimassa vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista
 3. Yrityksesi Suomen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A
 4. Yrityksesi on kehittämässä uutta tuote- tai palveluideaa, jolle on jo tehty suunnitelmia kansainvälistymiseen (ei olemassa olevan tuotteen jatkokehittäminen)

Ota seuraava askel kohti unelmiasi meidän kanssamme!

Voit buukata kalenteristamme ajan ideasi läpikäymiseen tai voit myös soittaa p. +358 45 787 49827

Älä epäröi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä!
Me Mesenseissä sitoudumme innovaatioideasi kehittämiseen ja hakemuksen tekemiseen ilman veloitusta. Jos rahoitusta ei saada, ei tule kulujakaan.

The “Rinnalla” app can be downloaded from the AppStore and Play Store and the new site can be found at

www.imetys.fi

community Platform
Brand identity
Service design
GDPR Compliancy
UX/UI
Web dEvelopment

_

Case

XES Community Platform and GDPR Compliant Membership Registry

Bringing the community together and helping the association to comply with data protection and privacy requirements.

_

Case

Airbus Critical App Challenge - Secure Land Communications

Mesensei was selected among the top 3 finalists in a competition to invent new smartphone applications for public safety users, such as police and rescue personnel.

_

Case

Breastfeeding Peer Support App & Brand Renewal for Imetyksen tuki ry

Creating a Support App for Breastfeeding and a More Inclusive Visual Identity for the Finnish Association for Breastfeeding support.

_

Case

Dare to Learn – More Focus on Networking

Dare to Learn mobile app connects the event goers with speakers and other event participants and make the participants of the event visible for each other.

_

Case

Alumni mentorship network for Tapiola Upper Secondary School

Mesensei partnered up with Tapiola in KYKY co-creation program organised by City of Espoo. Our community design team has been co-creating with the school school staff, students, and alumni a concept for a modern digitally structured mentoring program.

_

Case

Giampilieri Community App

Mesensei attended EU LEDGER bootcamp in Sicily. Our team was driven to village of Giampilieri, which was devastated by mudslides in 2009. In the village we learned what happened and we got a challenge to design a concept which can save lives in the future.

Save